Pil som går til venstre Tilbake til oversikten

Profesjonelle vaskemaskiner: Electrolux Professionals Frontmatede- & Barrierevaskemaskiner.

Electrolux Professional har lenge vært en betydelig leverandør av industrielle og kommersielle vaskeløsninger, og deres Line 6000-serie står som et utmerket eksempel på deres engasjement for innovasjon og kvalitet. I tillegg til Line 6000-serien, tilbyr de også Line 6000 Barrierevask, en spesialisert løsning designet spesielt for helsevesenet, brann og redning. Med introduksjonen av ClarusVibe, har produsenten tatt brukeropplevelsen til et nytt nivå. I denne artikkelen ser vi nærmere på hva disse maskinene har å tilby, samt hvordan Clarus Vibe forbedrer brukerens opplevelse.


Profesjonelle vaskemaskiner spiller en avgjørende rolle innenfor helsesektoren, brann- og redningstjenesten samt andre institusjoner som sykehjem og skole. I disse sektorene er det ikke bare viktig å opprettholde høy hygienestandard, men også å sikre grundig rengjøring og desinfeksjon av tekstiler for å forhindre spredning av sykdommer og smittestoffer. Gjennom bruk av avanserte vaskeløsninger vil én sikre trygghet og trivsel for både ansatte og pasienter, samtidig som de oppfyller strenge bransjekrav og forskrifter. Med riktig utstyr og teknologi kan profesjonelle vaskemaskiner være en uvurderlig ressurs i arbeidet med å opprettholde en ren og trygg arbeids- og behandlingsmiljø.

Electrolux Professional – Line 6000 Kommersielle vaskemaskiner.

Våre industrivaskemaskiner fra Electrolux Professional er ikke bare utviklet med tanke på effektivitet, men også med fokus på mennesker og miljøet. Disse frontmatede vaskemaskinene med høy produktivitet er designet for å sikre at vaskeribehandlingen er både trygg, rask og kostnadseffektiv.

Energibesparelser

Reduser driftsutgiftene dine med opptil 40 % uten å gå på akkord med produktiviteten med innebygde teknologier som optimaliserer utnyttelsen.

Clarus Vibe: Det intuitive grensesnittet for profesjonelle vaskerier.

ClarusVibe er designet for å gi en smart og enkel måte å administrere vaskeprosessen på innenfor profesjonelle vaskerier. Kontrollpanelet er programmerbart for spesifikke behov, slik at operatørene kan oppdatere programmene sine direkte på skjermen når det er nødvendig.

ClarusVibe-modeller kan enkelt forhåndsinnstilles med de mest relevante programmene og forskriftene som er i tråd med din bedrift og landets krav. Kontrollpanelet støtter også opptil 34 ulike språk, for å imøtekomme ulike operatører og behov.

For de som foretrekker et mer tradisjonelt grensesnitt, tilbyr Compass Pro-kontrollpanelet en forbedret brukeropplevelse. Compass Pro-vaskemaskiner leveres forhåndsinnstilt med et utvalg av programmer som kan tilpasses etter operatørens krav, og gir fleksibilitet og effektivitet i vaskeriprosessen.

Inntjening over tid og økt produktivitet.

Ønsker du å minimere kostnadene per belastning og samtidig øke produktiviteten? Da er våre vaskeriløsninger fra Electrolux Professional, skreddersydd for deg.

«Intelligent Dosing«-teknologien gjør det mulig å tilsette nøyaktig riktig mengde vaskemiddel og kjemikalier basert på den tørre vekten av hver last. Dette sikrer optimal rengjøringseffektivitet samtidig som det reduserer både vann-, energi- og vaskemiddelforbruket.

Selv om du foretrekker manuell dosering, gjør vår frontmonterte dispenser det enklere enn noensinne. Den kan skråstilles nedover, slik at du tydelig kan se alle de fargekodede inndelingene, noe som gir enkel og nøyaktig dosering.

Med «Integrated Savings«-funksjonen kan du også overvåke lasten i sanntid for å unngå både over- og underbelastning av maskinen. Dette ikke bare reduserer vann- og energiforbruket ved vasking av mindre ladninger, men kan også bidra til å forlenge levetiden til vaskemaskinen din.

Sertifisert ergonomi for bedre arbeidsmiljø.

Forskning viser at ergonomiske tiltak kan redusere arbeidsrelaterte muskel- og skjelettplager med opptil 59 %, med en gjennomsnittlig nedgang på 75 % i antall sykedager og samtidig øke produktiviteten med 25 %.

Våre Line 6000 kommersielle vaskemaskiner med ClarusVibe-kontroll skiller seg ut som de eneste modellene i bransjen som har oppnådd den prestisjefylte 4-stjerners rangeringen fra ErgoCert. Dette er det første internasjonalt akkrediterte organet for ergonomisk sertifisering, og det er vitenskapelig bevist at det reduserer stress og belastning for operatørene.

Denne sertifiseringen er et resultat av grundige tester utført av brukere for å sikre at operatørene kan utføre jobben sin trygt og med mindre belastning. Med fokus på å forbedre arbeidsmiljøet, setter Electrolux Professional standarden for ergonomi innenfor vaskeribransjen, og sikrer produktene ikke bare er effektive, men også gir mindre belastning mot de som bruker dem.

Hvem passer frontmatede vaskemaskiner for?

  • Fellesvaskeri ved borettslag, studentboliger og sameier.
  • Vaskeri på jobben.
  • Mynt/Selvbetjente vaskerier.

Electrolux Professional – Line 6000 Barriere vaskemaskiner

Barrieremaskiner er ikke bare effektive mot kryssmitte, men de setter også standarden for produktivitet og ytelse.

Med Electrolux Professional innovative barrieresystemer kan du være sikker på maksimal hygiene gjennom hele vaskeprosessen, døgnet rundt. I vårt sortiment finner du et bredt spekter av barrieremaskiner utviklet for å forhindre menneskelige feil og beskytte mot utilsiktet kontaminering.

Maksimal hygiene i helsesektoren med Line 6000 barriere vaskemaskiner.

Gjennom alle trinn av vaskeriprosessen sørger disse maskinene ikke bare for renslighet, men også for beskyttelse av både operatører og gjester.

Line 6000 Barrier Washers gir en fysisk barriere mellom den rene og urene siden i vaskeriet. Montert tett inntil veggen, sikrer de ikke bare enkel rengjøring, men også en klar separasjon av tøy for å forhindre krysskontaminering.

Electrolux Professional Hygiene Watchdog (HW) er en integrert del av disse maskinene og sikrer fullføring av hele vaskecyklusen. Dette betyr at alt tøy blir grundig vasket og dekontaminert, og gir ekstra trygghet for å møte de strenge hygienestandardene som kreves innen helsesektoren.

Sikkerhet for operatørene med Line 6000 barriere vaskemaskiner.

Alle Line 6000 barrieremaskiner er tildelt den prestisjefylte 4-stjerners ergosertifiseringen, noe som bekrefter Electrolux Professionals fokus på operatørens sikkerhet og komfort. Dette inkluderer ergonomiske dørhåndtak og optimalisert plassering av døren for enkel inn- og utlasting, noe som reduserer risikoen for belastningsskader.

Modeller med en kapasitet på over 50 kg kommer med en to-delt trommel som automatisk beregner riktig utlastningsposisjon ved avslutningen av vaskesyklusen. Dette forenkler ikke bare selve vasken, men minimerer også risikoen for skade ved tunge løft.

Videre, den automatiske indre lukeåpningen «Auto Inner Door Opening«-funksjonen, gir maksimal trygghet for operatøren ved å åpne innertrommelen på forhånd etter endt vaskesyklus. Dette eliminerer behovet for manuell inngripen og reduserer risikoen for utilsiktede hendelser, og sikrer at operatørene kan utføre sine oppgaver med tillit og trygghet.

Intelligent programkontroll med Clarus Vibe.

Den nye Clarus Vibe programkontrollen representerer det siste innen intelligens fra Electrolux Professionals side. Den er utformet for å være den mest intuitive til nå, og den kommer forhåndsinnstilt med et bredt utvalg av selvforklarende programmer.

Disse programmene er ikke bare utviklet for å forbedre produktiviteten, men også for å redusere driftskostnadene, noe som gjør dem ideelle for moderne vaskerier som ønsker å optimalisere sine operasjoner.

En spesiell egenskap ved Clarus Vibe er tilstedeværelsen av separate displayer på både ren og uren side av barrieremaskinen. Dette eliminerer behovet for operatørene å flytte seg unødvendig mellom ulike soner, og gjør det mulig for dem å holde seg fokusert på oppgavene sine mens de samtidig opprettholder hygiene og sikkerhet.

Merk: Clarus Vibe programkontrollen er kun tilgjengelig på Pullman-linjen

Hvem passer barriere vaskemaskiner for?

  • Helsesektorene
  • Brann og redning
  • Hygieniske driftsmiljøer

Oppsummering: 

Med vaskemaskiner fra Electrolux Professional får du:

  1. Profesjonelle vaskeriløsninger som oppfyller de strengeste kravene til hygiene ved helse- og pleieinstitusjoner. Innovative løsninger som sikrer enestående rengjøring og desinfeksjon, noe som er avgjørende for trygg drift innen helsesektoren.
  2. Som den globale lederen innen barrierevaskerier, installerer Electrolux Professional mer enn 500 systemer hvert år over hele verden. Ekspertisen og erfaringen gjør disse maskinene til det naturlige valget for institusjoner som krever høyeste standarder for hygiene og effektivitet.
  3. Vaskerimaskinene er utstyrt med intelligente funksjoner, inkludert det unike Certus Management™ Information System. Dette gir deg maksimal kontroll og sporbarhet gjennom alle trinn av vaskeriprosessene, slik at du kan opprettholde høy kvalitet og samsvar med bransjestandarder.
  4. Forbedret effektivitet og produktivitet ved å muliggjøre flere ladninger per dag. Maskinene er designet for å håndtere store mengder tøy på kort tid, noe som gir deg økt kapasitet og bedre utnyttelse av ressursene dine.

Ønsker du å vite mer om vaskeriløsninger til din bedrift? Kontakt oss under.