Våre tjenester

Har du et serveringssted? Vi prosjekterer, tegner, planløser og rådgir deg om produkter fra kjente merkevare produsenter. Vi hjelper deg med alt fra idé til komplett levering.

STORKJØKKEN

Vårt salgs team består av dedikerte selgere som aldri sier nei og er alltid klar for en utfordring. De følger alle sine leveranser fra ide til gjennomføring. Våre selgere er alltid klare til å bistå deg som kunde.

INTERIØR

Interiør avdelingen bistår deg med layout, materialvalg, utvikling av konsept, tegninger etc. Vi kan levere alt fra gulv til tak, spesial løsninger og møbler og belysning. Vi leverer utstyr fra anerkjente leverandører som: Pedrali, Fogia, Formica, Forbo, Corian, Silestone, Menu, med flere.

SERVICE

Vi har egen serviceavdeling lokalisert i Asker og Tønsberg. Alle våre teknikere er godt kvalifiserte og kan utføre service på alle type produkter. Vi kan også tilby egen fordelaktig serviceavtale på ditt kjøkken. Videre jobber vi med Storkjøkkensenteret as sin egen utviklede service og kundeportal, hvor hele ditt kjøkken kan registreres for enkel tilgang til historikk, bestilling av service og hente ut manualer.

MONTASJE

Vi har egen montasjeavdeling som utfører alle våre montasjer. Egen prosjektleder som følger gjennomføringen av prosjektet. Høyt kvalifiserte og løsningsorienterte medarbeidere sikrer deg som kunde et godt sluttprodukt.

Kvalitetssystem

Vi stiller høye krav til oss selv og våre leverandører. Vi jobber etter et implementert kvalitetssystem som er bygd på ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015. Dette sikrer oss gode rutiner i alle ledd. Rutinene følges gjennom hele prosjektet og gjør oss til en solid leverandør.