Storkjøkkenutstyr fra Electrolux professional med kokker i arbeid
Pil som går til venstre Tilbake til oversikten

Electrolux Professional: Innovasjon og kvalitet innen storkjøkkenutstyr.

Electrolux Professional er i dag en av de ledende globale produsenter av maskiner og utstyr til storkjøkken og profesjonelle vaskeriløsninger. Med et solid fundament i innovasjon og kvalitet har selskapet etablert seg som en tungvekter når det gjelder utvikling av høyteknologisk storkjøkkenutstyr, med en omfattende serie av produkter rettet mot restauranter, hotell, og institusjoner.


Veien mot bedriftsmarkedet:

Electrolux ble grunnlagt i 1919 i Sverige og har siden begynnelsen vært en pionér innenfor utvikling av husholdningsapparater. Etter å ha oppnådd stor suksess på det globale markedet for forbrukerelektronikk, utvidet Electrolux rundt 1960 – sin ekspertise til å omfatte profesjonelle løsninger for bedriftsmarkedet og da i sær produkter rettet mot horecabransjen og industri. En ny merkevare ble følgelig etablert – Electrolux Professional.

Electrolux Professional entret storkjøkkenbransjen ved å nøye identifisere behovene til restauranter, hoteller, institusjoner og andre matserveringssteder. Med et sterkt fokus på innovasjon og bærekraft har Electrolux Professional, skapt et omfattende utvalg av storkjøkkenutstyr som ikke bare møter, men langt på vei overgår standardene og kravene til det profesjonelle markedet.

Electrolux Professional – De ulike typer storkjøkkenutstyr.

Selskapet tilbyr en bred portefølje av storkjøkkenløsninger som dekker alt fra matlaging og tilberedning til lagring og rengjøring. Her gis en nærmere oversikt over noen av Electrolux Professionals linjer og serier av produkter for restaurant- og hotellbransjen:

Utstyr for Storkjøkken, kantiner og andre typer serveringssteder:

  1. Matlaging og Stekeutstyr:

I denne kategorien finner du blant annet den avanserte kombidamper SkyLine. Med den banebrytende Cook&Chill løsningen varsler den automatisk SkyLine blåsekjøler for å forberede til avkjøling. Videre finner du her koke- og stekeprodukter og thermaLine modulserier, høyhastighetsovn/speed-oven og annet matlagningsutstyr som er designet for å gi kokker presis kontroll og enkel håndtering i en hektisk hverdag. Teknologien bak produktene bidrar ikke bare til effektivitet i selve matproduksjonen, men også til energieffektivitet.

2. Kjøle- og Fryseutstyr:

Med et bredt spekter av kjøle- og fryseprodukter har Electrolux Professional løsninger som sikrer riktig lagring av matvarer, opprettholder friskhet og overholder de høyeste standardene for matsikkerhet. Produktene er utformet med fokus på energieffektivitet og plassoptimalisering. Her finner du blant annet nevnte SkyLine blåsekjølere og frysere, kjøleskap og fryseskap, samt isbitmaskiner.

3. Oppvaskutstyr:

Electrolux’ oppvaskmaskiner og vaskeriløsninger gir effektive og pålitelige løsninger for rask og grundig rengjøring av servise, kjøkkenutstyr og tekstiler. Dette reduserer arbeidsbyrden for kjøkkenpersonalet og sikrer en jevn drift. I kategorien finner man de essensielle underbenk oppvaskmaskiner som er spesielt populære på mindre kjøkken som kafeér, kiosker og barer, til de større green&clean hettemaskiner og tunneloppvask, perfekt for større restauranter, institusjonskjøkken, kantiner og offshore/marine.

4. Tilberedningsutstyr:

Oppdag en verden av effektive og innovative løsninger for matlaging med Electrolux Professionals tilberedningsprodukter. Fra grønnsaksskjærere, kuttemaskiner og miksere, til blandingsmaskiner, eltemaskiner og visp, gis du deg verktøyene du trenger for å løfte den kulinariske opplevelse til nye høyder.

Med et solid fotavtrykk i privatmarkedet har Electrolux bevist sin evne til å levere pålitelige og innovative løsninger også for bedriftsmarkedet, med Electrolux Professional. Deres serie av storkjøkkenprodukter for restaurant- og hotellbransjen er et resultat av over seksti års erfaring, en dedikasjon til kvalitet og en forpliktelse til å imøtekomme behovene til det moderne profesjonelle storkjøkkenet. En pålitelig partner for virksomheter som søker effektive, bærekraftige og avanserte storkjøkkenløsninger og som vi er stolt å være autorisert partner for her i Berg & Dahl.Ekstern lenke: https://www.electroluxprofessional.com/no

Ønsker du å vite mer om Electrolux Professional sine produkter?
Kontakt oss under – Så hører du fra oss.