Pil som går til venstre Tilbake til oversikten

Granuldisk: Oppvask med granuler – et renere resultat på storkjøkkenet.

I en verden der bærekraftighet og miljøhensyn blir stadig viktigere, står svenske Nordisk Clean Solutions (tidligere Granuldisk) som en ledende nordisk produsent av oppvaskløsninger for restauranter og storkjøkken. Med et sterkt fokus på innovative, miljøvennlige og bærekraftige maskiner har selskapet markert seg som en pålitelig partner for bedrifter som ønsker å redusere sitt miljøavtrykk uten å gå på kompromiss med effektivitet og kvalitet.


Svenske Nordisk Clean Solutions, tidligere kjent som Granuldisk, har revolusjonert oppvaskindustrien ved å introdusere en helt ny tilnærming til oppvaskprosessen. I stedet for tradisjonell bruk av såpe og vann har de tatt i bruk granulat til grovrengjøringen. Denne innovative metoden innebærer bruk av små kuler laget av resirkulert materiale som virker som «prosjektiler» mot oppvasken, effektivt løsner skitt og rester. Kombinert med høytrykksspyling og en nøye balansert bruk av kjemikalier, resulterer dette i enestående rene oppvaskflater. Denne unike tilnærmingen ikke bare sikrer et imponerende resultat, men sparer også betydelige mengder vann, kjemikalier og arbeidstid.

Granulteknologien kort forklart:

«PowerGranules» som Nordisk Clean Solutions har utarbeidet selv, er svært effektive, små granulater som gjør at forvasken ikke behøves. Dette betyr at alt fra bløtlegging, skrubbing, vasking, skylling og desinfisering blir tatt hånd om bare på noen få minutter.

Det er verdt å merke seg at Nordisk Clean Solutions tar en helhetlig tilnærming til bærekraftighet, som strekker seg til alle aspekter av virksomheten deres. Både design, utvikling og produksjon av deres oppvaskløsninger skjer i Sverige, og selskapet jobber målrettet for å erstatte plast med nedbrytbare materialer, redusere forbruket av rustfritt stål og vann i produksjonskjeden. Denne forpliktelsen til bærekraftighet gjenspeiles i hvert trinn av deres drift, og Nordisk Clean Solutions står som et eksempel på hvordan innovasjon og miljøbevissthet kan gå hånd i hånd for å skape en bedre og mer bærekraftig fremtid.

Oversikt over de ulike oppvaskmodellene:

Granuldisk tilbyr et bredt utvalg av oppvaskløsninger, inkludert grovoppvaskmaskiner og kombimaskine, samt hettemaskiner og underbenk oppvask som både vasker servise og utfører grovoppvask.

Kompakte oppvask-maskiner for små restauranter:

For mindre restauranter og barer med begrenset plass og lavt oppvaskvolum tilbyr Nordisk Clean Solutions et lite utvalg av kompakte oppvaskmaskiner som kombinerer effektivitet med plassbesparende design. Modellene D1, D2 og X2 er ideelle for travle restauranter som ønsker å opprettholde en jevn strøm av rene tallerkener og bestikk uten å måtte investere i store, plasskrevende enheter. Det er verdt å merke seg at X2 ikke baserer seg på granulat-teknologien, men kun tilførsel av vann.

Kombimaskiner

Modulære oppvasksystemer for mellomstore virksomheter:

Mellomstore restauranter og kafeer som håndterer et moderat oppvaskvolum, kan dra nytte av Nordisk Clean Solutions’ modulære oppvaskløsninger. Disse systemene kan tilpasses for å passe til ulike plassbehov og arbeidsflyt, og gir fleksibilitet og skalerbarhet mens de opprettholder høy ytelse og pålitelighet.

Kombimaskinene fra Granuldisk blander den vanlige oppvaskteknologien med Granule-teknologien. Det gjør at disse maskinene passer ved de fleste steder, da de kan ta seg av alt fra glass, bestikk og servise til kantiner, bakker, gryter og redskaper.

Modelltyper:

Granule Smart+: Denne frontmatede oppvaskmaskinen er laget for deg som tilbereder 400-1500 måltider hver dag og har begrenset plass ved ditt storkjøkken. Den takler all slags oppvask og kan brukes enten alene eller som en del av et større system med kurver og traller. Den finnes i fire ulike modeller.

Granule Combi: Dette er en allround maskin som passer for deg som lager 150-1000 måltider daglig. Den registrerer kurven automatisk og velger program selv. Det finnes to ulike versjoner av denne maskinen.

Granule X2 Lean Wash Center: Dette er Granuldisks eneste oppvaskmaskin som ikke bruker Granule-teknologien, men heller den tradisjonelle vannbaserte metoden. Den passer for kjøkken som serverer 240 måltider per servering. Denne alt-i-ett-løsningen er effektiv og enkel å bruke, og den kan vaske alt fra bestikk til store gryter.

Grovoppvask

Industri oppvaskmaskiner for storkjøkken:

For større virksomheter som opererer med store oppvaskvolum, som hoteller, kantiner og storkjøkken, tilbyr Nordisk Clean Solutions robuste industrielle oppvaskmaskiner som kan håndtere selv de mest krevende oppvaskoppgaver. Disse maskinene er designet for å levere enestående rengjøringsresultater samtidig som de minimerer både vann- og energiforbruket, noe som gjør dem til et miljøvennlig valg for bedrifter som ønsker å redusere sitt miljømessige fotavtrykk.

Modelltyper:

Granule Gastro: er den ideelle løsningen for travle kjøkken som serverer mellom 200 og 1000 måltider daglig. Dette er en allround-maskin designet for effektivitet og brukervennlighet, perfekt for brukere som arbeider med standardiserte GN-redskaper. Med to tilpasningsdyktige versjoner og nøye utvalgt tilbehør, tilbyr den enestående rengjøringseffektivitet og pålitelighet Finnes i to utgaver og kan også skreddersys ytterligere etter behov med diverse tilbehør.

Granule Flexi: er en frontmatende oppvaskmaskin skreddersydd for virksomheter som produserer mellom 200 og 500 måltider daglig. Med to tilpasningsdyktige modeller og nøye utvalgt tilbehør, gir den effektiv og pålitelig rengjøringseffektivitet. Den kompakte designen passer perfekt for begrensede plasser, og dens brukervennlighet gjør den ideell for travle kjøkkenmiljøer.

Granule Smart: er en innovativ oppvaskmaskin designet for effektiv rengjøring av servise, glass og kjøkkenutstyr. Med avansert teknologi og brukervennlige funksjoner er Granule Smart ideell for travle kjøkkenmiljøer. Den kombinerer høy ytelse med bærekraftighet, og reduserer både vann- og energiforbruk. Med ulike modeller tilpasset ulike behov, leverer Granule Smart pålitelige og skinnende rene resultater hver gang. Ypperlig for deg som serverer mellom 400-1500 måltider daglig.

Granule Maxi: er flaggskipet blant oppvaskmaskinene, kjent for sin enestående ytelse og holdbarhet. Med avansert teknologi og robust konstruksjon takler Granule Maxi selv de mest krevende oppvaskoppgavene på en effektiv måte. Denne maskinen leverer skinnende rene resultater samtidig som den minimerer både vann- og energiforbruket. En oppvaskmaskin som mate inn for deg som lager mellom 400-3000 måltider hver dag. Den kommer i tre forskjellige utgaver; Compact, Flow og FreeFlow. Hver modell kan tilpasses med forskjellig ekstra utstyr.

Spesialtilpassede løsninger og tilleggsutstyr:

Utover sine standardprodukter tilbyr Nordisk Clean Solutions også spesialtilpassede oppvaskløsninger og tilleggsutstyr som kan imøtekomme unike behov og spesifikasjoner fra kundene. Dette kan inkludere alt fra ekstra kurver og skuffer til spesialdesignede oppvaskmaskiner som passer til spesielle bransjebehov.

Uansett størrelse eller type virksomhet, streber Nordisk Clean Solutions etter å tilby skreddersydde oppvaskløsninger som oppfyller kundenes behov og forventninger. Med sitt sterke fokus på innovasjon, kvalitet og bærekraftighet fortsetter selskapet å være en pålitelig partner for restauranter og storkjøkken over hele Norden og utover.

Er du interessert i å vite mer om oppvaskløsninger fra Nordisk Clean Solutions, til ditt serveringssted? Kontakt oss under.