storkjøkken kokk kjølebenk kjøleskap electrolux professional ecostore
Pil som går til venstre Tilbake til oversikten

Den ultimate kjøleløsningen for storkjøkken: EcoStore fra Electrolux Professional

I dagens matindustri er det avgjørende å ha pålitelige og effektive kjøleskap og kjølebenker, spesielt tilpasset storkjøkken. Electrolux Professional har møtt dette behovet med deres innovative EcoStore-serie, som har blitt en ledende løsning for restauranter, hoteller og kantiner som ønsker å oppnå optimal kjøling samtidig som de reduserer sin miljøpåvirkning.


Med økende fokus på bærekraft og effektivitet i matindustrien har Electrolux Professional utviklet EcoStore-serien i samarbeid med restauranter og storkjøkken verden rundt. Deres løsninger kombinerer avansert teknologi med en forpliktelse til miljøbevissthet, og har blitt anerkjent som ledende innenfor sektoren.

EcoStore: Optimale kjøleskap og fryseskap for storkjøkken.

Energibesparende Teknologi.

EcoStore-serien er utstyrt med avanserte energibesparende teknologier som reduserer energiforbruket betydelig. Dette bidrar ikke bare til å redusere driftskostnadene, men også til å minimere miljøpåvirkningen av storkjøkkenets drift. Electrolux Professionals´ EcoStore kjøleskap er ikke bare ledende innen energieffektivitet, men de overgår også kravene til toppklassen innen den obligatoriske energimerkingen i Europa for profesjonelle kjøle- og fryseskap. Disse kjøleskapene er tilgjengelige i energiklasse A, noe som betyr at de opererer på en ekstremt lav energiforbruksnivå sammenlignet med andre enheter på markedet.

kjøleskap fryseskap storkjøkken storkjøkkenutstyr ecostore electrolux professional

Visste du at du kan spare opptil 78% på strømregningen med ecostore standard kjøleskap*?

*beregnet på et 503 liters heldørs kjøleskap og bytte fra klasse G.

Presis Temperaturkontroll.

Nøyaktig temperaturkontroll er avgjørende i et storkjøkkenmiljø for å opprettholde kvaliteten på matvarene. EcoStore-serien tilbyr avanserte temperaturstyringssystemer som sikrer at maten oppbevares ved riktig temperatur til enhver tid, noe som bidrar til å redusere matsvinn og sikre mattrygghet.

temperaturkontrol kjøleskap fryseskap ecostore electrolux professional storkjøkken storkjøkkenutstyr

Holdbar Konstruksjon.

EcoStore-produktene er konstruert med holdbarhet i tankene, og er bygget for å tåle de krevende forholdene som finnes i et storkjøkkenmiljø. Dette sikrer pålitelig ytelse og lang levetid, selv under kontinuerlig bruk.

Tilpasning til storkjøkkenets behov.

EcoStore-serien tilbyr et bredt utvalg av modeller og konfigurasjoner som kan tilpasses de spesifikke behovene til ethvert storkjøkken. Uansett om det er behov for store fryseskap eller kompakte kjøleskap, har EcoStore en løsning som passer perfekt.

Fremtiden for Storkjøkken Kjøleløsninger.

Med EcoStore-serien har Electrolux Professional satt standarden for storkjøkken kjøleløsninger. Ved å tilby bærekraftige, energieffektive og pålitelige produkter har de bidratt til å forme fremtiden for storkjøkkenindustrien.

kjølebenk frysebenk ecostore storkjøkken storkjøkkenutstyr electrolux professional

Hvorfor investere i et ecostore kjøl- eller fryseskap?

Smart Ytelse: Luftsirkulasjonssystem.

Electrolux Professional’s EcoStore kjøleskap, utstyrt med Frost Watch Control, representerer en revolusjonerende tilnærming til kjøleteknologi som gir betydelige fordeler for profesjonelle kjøkkenmiljøer.

Optimalisert avriming.

Frost Watch Control er et avansert luftsirkulasjonssystem som er designet for å optimalisere avrimingsprosessen i EcoStore kjøleskap. Dette systemet sørger for jevn fordeling av varm luft inne i kjøleskapet, noe som effektivt reduserer oppbyggingen av is og frost på innsiden av enheten. Som et resultat av dette reduseres behovet for manuell avriming, noe som sparer tid og arbeidskraft for kjøkkenpersonalet.

Minimering av plutselige temperaturendringer.

Ved hyppig åpning og lukking av kjøleskapdørene kan det oppstå plutselige temperaturendringer inne i enheten, noe som kan påvirke kvaliteten på matvarene og føre til økt energiforbruk. Med Frost Watch Control-systemet optimaliseres avrimingsprosessen slik at disse plutselige temperaturendringene reduseres til et minimum. Dette bidrar til å opprettholde en stabil og jevn temperatur inne i kjøleskapet, noe som igjen bidrar til å forlenge holdbarheten til matvarene.

Redusert Bakteriespredning og Matsvinn.

Ved å opprettholde optimale temperaturforhold inne i kjøleskapet, bidrar Frost Watch Control-systemet til å redusere bakteriespredning og forhindre uønsket bakterievekst på matvarene. Dette ikke bare bidrar til å opprettholde mattryggheten, men det reduserer også mengden matsvinn ved å forlenge holdbarheten til de oppbevarte varene.

Lavere Energiforbruk.

Ved å minimere behovet for manuell avriming og redusere plutselige temperaturendringer, bidrar Frost Watch Control-systemet til å redusere det totale energiforbruket til EcoStore kjøleskapene. Dette resulterer i betydelige kostnadsbesparelser for virksomheten og bidrar samtidig til å redusere miljøpåvirkningen av kjøkkenets drift.

kjøleskap fryseskap storkjøkken best i test

Energieffektive kjøleskap.

For å sikre en eksepsjonell effektivitet og ivareta miljøet på best mulig måte, har våre EcoStore kjøle- og fryseskap blitt klassifisert i samsvar med de strengeste internasjonale standardene. Disse standardene inkluderer ECA (Energy Conservation Act), EIA (Energy Information Administration), Go’Energi og European Energy Label.

Lagringskapasitet.

Med Electrolux Professional’s EcoStore kjøleskap får du ikke bare enestående ytelse og energieffektivitet, men også opptil 50 liter ekstra lagringsplass sammenlignet med tilsvarende skap på markedet. Denne ekstra plassen gir deg muligheten til å lagre flere matvarer og ingredienser, noe som er avgjørende for effektiv drift av profesjonelle kjøkkenmiljøer.

Den eksepsjonelle stabiliteten til EcoStore kjøleskap sikres av en kombinasjon av intern og ekstern full AISI 304 rustfritt stålkonstruksjon. Dette rustfrie stålet er kjent for sin holdbarhet og motstandsdyktighet mot korrosjon, og gir en solid og pålitelig base for oppbevaring av matvarer.

Den ekstra lagringsplassen og den robuste konstruksjonen gjør EcoStore kjøleskap til det ideelle valget for restauranter, hoteller og kantiner som trenger pålitelig kjøling med god kapasitet. Med EcoStore kjøleskap kan du være trygg på at du har tilstrekkelig plass til å oppbevare alle nødvendige ingredienser samtidig som du opprettholder mattrygghet og kvalitet.

hyller kjøleskap fryseskap mat matsvinn ecostore electrolux professional storkjøkken storkjøkkenutstyr

Med Optiflow får du både optimal kjøleytelse og jevne temperaturer samtidig som energiforbruket reduseres.

Optiflow er et intelligent luftsirkulasjonssystem som tilpasser seg automatisk for å oppnå optimale kjøleresultater, jevn temperaturfordeling og redusert energiforbruk. I EcoStore skapene er kondensatorens design optimalisert for å minimere luftmotstand, redusere dybden og sikre topp ytelse for kjøling.

optiflow kjøleskap fryseskap storkjøkken storkjøkkenutstyr

Optimal matoppbevaring med ecostoreHPPremium.

Reduser matsvinn med Optiflow og klimaklasse 5. ecostoreHP Premium oppnår optimal matoppbevaring ved å skape en mikromiljø-/klima med ideelle forhold for alle typer mat som krever spesifikke temperaturer og fuktighetsnivåer.

matvarer ferskvarer kjøleløsninger kjølebenk kjøleskap storkjøkken storkjøkkenutstyr

Konklusjon:

EcoStore-serien fra Electrolux Professional representerer det beste innen bærekraftig kjøleteknologi for matindustrien. Med sin avanserte energieffektive teknologi, presis temperaturkontroll og holdbare konstruksjon, er EcoStore kjøleskap, fryseskap, eller kjølebenker, en ideell løsning for restauranter, hoteller og kantiner som ønsker å redusere sin miljøpåvirkning uten å gå på kompromiss med ytelse eller kvalitet. Ved å velge EcoStore, tar matvirksomheter et skritt mot en mer bærekraftig fremtid, samtidig som de oppnår kostnadsbesparelser og optimal ytelse.

    Vil du vite mer om kjøleløsninger fra Electrolux Professional til ditt storkjøkken? Kontakt oss under.