Pedrali restaurantmøbler restaurantstoler utemøbler bord lounge for kontraktsmarkedet
Pil som går til venstre Tilbake til oversikten

Pedrali: Restaurantmøbler & Interiør: Italiensk Design og Håndverk.

Pedrali er en anerkjent italiensk produsent av restaurantmøbler, kjent for sin enestående kvalitet, innovative design og dype røtter i italiensk håndverkstradisjon. Siden grunnleggelsen i 1963, har Pedrali utviklet seg til å bli en av de ledende aktørene innen møbelproduksjon, med et bredt utvalg av produkter som dekker både privat- og kontraktsmarkedet. I denne artikkelen vil vi se på Pedralis historie, deres designfilosofi, produksjonsprosess og hvordan de har klart å opprettholde en balanse mellom tradisjon og modernitet i deres kolleksjoner.


Historien om Pedrali.
1963-2024

Pedrali ble grunnlagt av Mario Pedrali i Palazzolo sull’Oglio, en liten by i nærheten av Brescia, Italia. Selskapet startet som en liten verksted som spesialiserte seg på produksjon av metallmøbler. På 1970-tallet utvidet Pedrali sitt sortiment til å inkludere stoler og bord laget av ulike materialer, inkludert tre og plast. Denne diversifiseringen var et strategisk grep som hjalp selskapet å vokse og tilpasse seg de stadig skiftende kravene i markedet.

I løpet av 1980- og 1990-tallet fortsatte Pedrali å ekspandere og investere i teknologi og forskning, noe som gjorde dem i stand til å produsere høykvalitetsmøbler med avanserte produksjonsmetoder. I dag ledes selskapet av Marios sønner, Monica og Giuseppe Pedrali, som har videreført sin fars visjon og forpliktelse til kvalitet og innovasjon.

Pedrali restaurantmøbler restaurant barstoler bar møbler

Designfilosofien til Pedrali.

Pedrali har alltid hatt en sterk designfilosofi som kombinerer estetikk, funksjonalitet og bærekraft. Deres produkter er preget av en ren og moderne stil som samtidig respekterer den italienske designarven. Pedrali samarbeider med en rekke kjente designere og arkitekter for å skape møbler som ikke bare ser bra ut, men også er ergonomiske og holdbare.

En av de mest bemerkelsesverdige aspektene ved Pedralis design er deres evne til å integrere ulike materialer på en harmonisk måte. For eksempel kan en stol ha et sete av polypropylen, ben av metall og detaljer av tre, noe som gir produktet et unikt og tidløst utseende. Denne materialmiksen er en viktig del av Pedralis identitet og en refleksjon av deres innovative ånd.

Pedrali restaurantmøbler konferanse event møbler

Produksjonsprosessen.

Pedrali er kjent for sin høye standard innen produksjon av sine restaurantmøbler, og de fleste av deres produkter produseres i Italia. Selskapet har to hovedproduksjonsanlegg: ett i Mornico al Serio (Bergamo) som fokuserer på bearbeiding av tre og ett i Manzano (Udine) som spesialiserer seg på bearbeiding av metall. Disse anleggene er utstyrt med avansert teknologi som muliggjør presis og effektiv produksjon.

Pedrali legger stor vekt på bærekraft og miljøvennlig produksjon. De bruker for eksempel FSC-sertifisert tre, resirkulerte materialer og vannbaserte maling for å redusere miljøpåvirkningen. Selskapet har også investert i solcelleanlegg for å produsere ren energi og redusere sitt karbonavtrykk. Så om bærekraft er viktig for din restaurant eller serveringssted, er Pedrali en god investering for samvittigheten.

Interiør & Utemøbler.

Pedrali tilbyr et bredt spekter av interiør og utebmøler for restaurant og hotell, inkludert stoler, bord, loungemøbler, barstoler, sofaer og belysning. Disse produktene er designet for å møte behovene til ulike miljøer, fra travle restauranter, kontormiljøer og offentlige rom. Her er noen av deres mest ikoniske kolleksjoner:

1. Nym-kolleksjonen

Nym-kolleksjonen er en serie av trestoler som kombinerer klassisk håndverk med moderne design. Stolene er laget av massivt asketre og har en elegant, buet ryggstøtte som gir utmerket komfort og støtte. Designet er minimalistisk, men samtidig varm og innbydende, noe som gjør dem perfekte for både hjem og offentlige rom.

Pedrali restaurantmøbler restaurantstoler utemøbler bord lounge 5

2. Babila-kolleksjonen

Babila-kolleksjonen er kjent for sin tidløse design og allsidighet. Den inkluderer stoler, barstoler og bord laget av en kombinasjon av tre, metall og plast. Babila-stolene har et lett og luftig utseende, takket være de tynne benene og det slanke setet. Denne kolleksjonen er ideell for moderne interiører som krever både stil og funksjonalitet.

Pedrali babila restaurantmøbler restaurantstoler 4

3. Arki-kolleksjonen

Arki-kolleksjonen er en serie av bord og benker som kombinerer industriell estetikk med raffinert design. Bordene har en solid konstruksjon med en minimalistisk stil, noe som gjør dem egnet for både kontor og offentlig bruk. Arki-bordene kan tilpasses med ulike materialer og overflater, slik at de kan integreres sømløst i forskjellige miljøer.

Pedrali arki restaurantmøbler bord restaurantbord

4. Volt-kolleksjonen

Volt-kolleksjonen består av stoler og barstoler laget av polypropylen. Disse produktene er lette, slitesterke og tilgjengelige i en rekke farger, noe som gjør dem perfekte for utendørs bruk. Volt-stolene har en enkel, men moderne design som passer godt inn i både kommersielle og private rom.

Pedrali utemøbler volt restaurant møbler

Innovasjon og teknologi.

Pedrali er kjent for sin evne til å integrere ny teknologi i deres produksjonsprosess. Selskapet bruker avanserte maskiner og automatiserte systemer for å sikre presisjon og effektivitet i produksjonen. For eksempel bruker de robotteknologi for sveising og montering, noe som sikrer konsistent kvalitet og reduserer produksjonstiden.

Samtidig er Pedrali forpliktet til håndverk og detaljer. Mange av deres produkter krever nøye håndarbeid, spesielt når det gjelder bearbeiding av tre og polstring. Dette håndverket kombineres med teknologi for å skape møbler som er både vakre og funksjonelle.

Bærekraft og miljøansvar.

Pedrali tar sitt miljøansvar på alvor og har implementert en rekke tiltak for å redusere sin miljøpåvirkning. Selskapet bruker bærekraftige materialer som FSC-sertifisert tre og resirkulerte metaller og plast. De har også innført energieffektive produksjonsmetoder og bruker solenergi i sine anlegg.

Pedrali har mottatt flere sertifikater som bekrefter deres forpliktelse til bærekraft, inkludert ISO 14001 for miljøstyring og ISO 9001 for kvalitetsstyring. Disse sertifiseringene er en del av selskapets kontinuerlige innsats for å forbedre sine miljøprestasjoner og levere produkter som er både miljøvennlige og av høy kvalitet.

Pedrali restaurantmøbler utemøbler bord uteservering

Internasjonal tilstedeværelse.

Pedrali har en sterk internasjonal tilstedeværelse og eksporterer sine produkter til over 100 land verden over. Selskapet har deltatt på flere internasjonale messer og utstillinger, inkludert Salone del Mobile i Milano, hvor de regelmessig presenterer sine nyeste kolleksjoner. Dette har bidratt til å styrke Pedralis omdømme som en global leder innen møbeldesign og -produksjon.

Pedrali har også samarbeidet med flere internasjonale arkitekter og designere for å skape skreddersydde løsninger for hoteller, restauranter, kontorer og andre kommersielle prosjekter. Disse samarbeidene har resultert i unike og innovative design som reflekterer selskapets evne til å tilpasse seg ulike behov og stiler.

Prisvinnende design.

Pedrali har mottatt en rekke prestisjetunge priser for sitt design og innovasjon. Blant de mest bemerkelsesverdige er Red Dot Design Award, Good Design Award og Compasso d’Oro. Disse prisene anerkjenner Pedralis evne til å skape produkter som kombinerer estetikk, funksjonalitet og bærekraft på en harmonisk måte.

Fremtiden for Pedrali.

Med over 50 år i bransjen, fortsetter Pedrali å se fremover mot nye utfordringer og muligheter. Selskapet er forpliktet til å opprettholde sin posisjon som en ledende aktør innen møbelproduksjon ved å fortsette å investere i teknologi, bærekraft og design. Pedrali har som mål å utvide sitt produktspekter og sin internasjonale tilstedeværelse, samtidig som de opprettholder sitt fokus på kvalitet og innovasjon.

Pedrali nolita restaurantmøbler utemøbler bord uteservering

Hvorfor velge restaurantmøbler fra Pedrali?

Pedrali er et utmerket valg for hoteller og restauranter på grunn av deres kombinasjon av italiensk design, kvalitet og funksjonalitet. Deres møbler er skapt med fokus på estetikk og komfort, noe som gir gjestene en behagelig og innbydende opplevelse. Pedrali samarbeider med anerkjente designere for å skape innovative og tidløse produkter som kan tilpasses ulike interiørstiler, fra moderne til klassisk.

Pedrali legger stor vekt på holdbarhet og materialvalg, noe som sikrer at møblene tåler intensiv bruk i offentlige rom. De bruker bærekraftige materialer og avanserte produksjonsmetoder for å redusere miljøpåvirkningen, noe som gjør dem til et ansvarlig valg for miljøbevisste virksomheter.

Videre tilbyr Pedrali et bredt spekter av produkter, inkludert restaurantstoler, bord og belysning, som kan skreddersys for å møte spesifikke behov i hotell- og restaurantbransjen. Med deres sterke internasjonale tilstedeværelse og anerkjennelse i form av prestisjetunge designpriser, er Pedrali en pålitelig og fremtidsrettet partner for å skape unike og innbydende miljøer som tiltrekker seg og imponerer gjester.

Vil du vite mer om restaurantmøbler og interiør fra Pedrali?
Kontakt oss under og vi vil svare deg så snart vi kan.