Pil som går til venstre Tilbake til oversikten

Pizzaovner fra Moretti Forni

Moretti Forni pizzaovner er kjent for sin overlegne kvalitet og ytelse. Med avansert teknologi og presise design tilbyr de en rekke fordeler. Disse ovnene sikrer jevn varmefordeling for perfekt bakt pizza på kort tid. Effektiviteten og påliteligheten gjør dem ideelle for restauranter med høy trafikk.

Pizzaovn-pizza-ovn-moretti-forni-serie-x-storkjokken

Reduser ventetiden, eliminer avfall og forbruket.

CORE husker forhåndsinnstilte parametere for fortilberedning og fullfører matlagingsprosessen senere (Refining®), og gir ferskt bakte produkter! Tjenesten er både mer effektiv og bærekraftig. Faktisk har CORE en maksimal effekt på 4 kW, med et gjennomsnittlig forbruk på kun 1,5 kW/t.

AnyChef™-Technology. Teknologi på sitt aller beste.

AnyChef™-teknologi, baserer seg på sett med algoritmer som automatisk fastslår den ideélle bakesyklusen, og foreslår via skjermen, den beste sonen å bake i. Bakeprosessen er optimalisert for hver type produkt: pizza, brød, bakverk og gastroniske produkter.

Den mest tilpassede og avanserte ovnen i verden.

serieS er ovnen med det laveste forbruket i verden. Investerer du i denne pizzaovnen, har du tjent inn investeringen innen kort tid. Ovnen bruker minimalt med strøm og miljøavtrykket er også svært lavt. Rett fokus på forberedelsene, så gjør ovnen resten av jobben!

Baker pizza på under 1 minutt! Kraftig, pålitelig og nå elektrisk.

Brukervennligheten gjør Neapolis® til det perfekte bakeverktøyet for å forbedre arbeidshverdagen til både profesjonelle pizzakokker og og andre brukere, som ønsker å starte pizzarestaurant eller lignende.

Ønsker du å vite mer om våre pizzaovner
eller ønsker et tilbud ?

Om Moretti Forni:

Moretti Forni, er en italiensk bedrift med en stolt arv innen produksjon av pizzaovner og bakverk, og har vært en ledende aktør i bransjen i over 70 år. Deres dedikasjon til håndverk og innovasjon gjenspeiles i hvert produkt de skaper. Deres visjon er å levere høykvalitetsprodukter som møter behovene til profesjonelle kokker og bakere over hele verden og tilbyr et imponerende utvalg av pizza- og bakerovner, for ulike typer kjøkken og konsept.

Gjennom å kombinere tradisjonelle italienske teknikker med moderne teknologi, har Moretti Forni skapt ovner som sikrer en jevn og effektiv varmefordeling, noe som resulterer i perfekt bakte pizzaer hver gang.

Enten det er en travel restaurant, storkjøkken eller et koselig pizzeria du drifter, har Moretti Forni ovner som passer til ethvert miljø og ethvert behov. Deres fokus på kvalitet, pålitelighet og bærekraft gjør dem til en pålitelig partner for enhver profesjonell kokk som streber etter å levere enestående pizzaopplevelser til kundene.

Produsentens hjemmeside; morettiforni.com/en

Viktigheten av en god pizzaovn:

Ved en pizzarestaurant er en god pizzaovn ikke bare et verktøy, men selve ryggraden i virksomheten. En høykvalitets pizzaovn er avgjørende for å levere konsistente og deilige pizzaer til kundene dine. For det første muliggjør den en jevn og høy varme som er nødvendig for å bake pizzaen raskt og jevnt, noe som reduserer ventetidene og øker kundetilfredsheten. I tillegg gir en god pizzaovn kokkene muligheten til å kontrollere og justere temperaturen for å oppnå den perfekte sprøheten og smeltingen av osten. Det er også viktig at en pizzaovn er pålitelig og effektiv for å håndtere den høye volumet av pizzaer som en restaurant kan trenge å produsere i rushtiden. Til slutt er en godt kalibrert pizzaovn en investering i kvalitet og omdømme for restauranten, siden den sikrer at hver pizza som forlater kjøkkenet er av høyeste standard og følgelig etterlater kundene fornøyde.

Ønsker du å vite mer om våre pizzaovner?