Utstyr til storkjøkken.

Vi har et bredt utvalg av profesjonelt storkjøkkenutstyr fra pålitelige leverandører. Med vår ekspertise og varierte utvalg, vil vi veilede deg gjennom valgene for å sikre at du finner det perfekte utstyret for din bedrift. Enten du driver en restaurant, kafé eller en annen matrelatert virksomhet, tilpasser vi løsninger som passer dine spesifikke behov. Våre dedikerte selgere er tilgjengelig for å gi deg råd og svare på spørsmål, slik at du kan ta veloverveide beslutninger rundt dine investeringer.
Berg & Dahl : Én leverandør – ett serveringssted.

Partner av
Electrolux Professional:

Vi er stolte av å kunne tilby deg som kunde, produktene fra Electrolux Professional. Produsenten står frem som en av de fremste globale produsentene av storkjøkkenmaskiner og profesjonelle vaskeløsninger. Bygget på et fundament av innovasjon og kvalitet, har selskapet etablert seg som en betydelig aktør innen utvikling av avansert storkjøkkenutstyr. Deres omfattende produktsortiment retter seg mot restauranter, hoteller og institusjoner, og er designet for å møte de høyeste kravene til moderne matlagingsmiljøer.

Electrolux Professional parnter

Koke- & Stekeapparater

Kok- og stekeapparater utgjør ryggraden i ethvert storkjøkken, og vi i Berg & Dahl tilbyr et omfattende utvalg av førsteklasses utstyr for å møte behovene til profesjonelle kokker og kjøkkenpersonell.

Fra robuste kombidampere og kraftige koketopper, til allsidige stekeovner og presise grillflater, er utvalget designet for å takle selv de mest krevende matlagingsoppgaver. Med fokus på holdbarhet, pålitelighet og brukervennlighet, sikrer disse produktene at maten tilberedes perfekt hver gang, og at kjøkkenet kan opprettholde en jevn produksjonsflyt selv under hektiske forhold.

Uansett om det er å tilberede saftige biffer, grille fersk fisk, steke sprø bakervarer eller simre deilige gryteretter, tilbyr kok- og stekeutstyret som vi leverer den nødvendige ytelsen og presisjonen for å oppnå kulinariske mesterverk. Med et stort utvalg av størrelser, konfigurasjoner og funksjoner kan du som kunde finne det ideelle utstyret som passer deres spesifikke behov og plasskrav. Vårt mål er å tilby førsteklasses produkter og ekspertveiledning for å sikre at storkjøkkenet deres er utstyrt for suksess.

Kjøle- & Fryseprodukter

Kjøle- og fryseprodukter spiller en avgjørende rolle i å opprettholde matkvalitet og sikkerhet på et storkjøkken, og her tilbyr vi et omfattende utvalg av pålitelige og effektive løsninger for disse behovene.

Fra store kjøle- og fryseskap til skreddersydde kjølerom og fryserom, har vi alt som trengs for å opprettholde optimale lagringsforhold for matvarer av alle typer. Med avanserte kjøleteknologier og energieffektive løsninger sørger deres produkter for at temperaturen holdes stabil, og at matvarene holdes friske og trygge for forbruk.

Uansett om det er å oppbevare ferske råvarer, nedkjøle ferdiglagde måltider eller fryse restene for senere bruk, kan du som kunde være trygg på at kjøle- og fryseutstyret vi tilbyr, står for ytelse og holdbarhet.

Med et mangfoldig utvalg av størrelser, konfigurasjoner og tilleggsfunksjoner, kan våre kunder finne det ideelle utstyret som passer deres spesifikke behov og plasskrav. Berg & Dahl er forpliktet til å levere førsteklasses produkter og ekspertveiledning for å sikre at storkjøkkenet deres er optimalt utstyrt.

Oppvaskløsninger

Effektive og pålitelige oppvaskløsninger er avgjørende for smidig drift og sørge for best mulig hygienestandarder på et storkjøkken, og her tilbyr vi et bredt spekter av innovative og skreddersydde løsninger for disse behovene.

Fra kraftige oppvaskmaskiner som underbenk og hetteoppvaskmaskin med høy kapasitet til avanserte oppvask- og skyllingssystemer som tunnelloppvask, har Berg & Dahl alt som trengs for å håndtere oppvasken på en effektiv og hygienisk måte. Produktene er designet for å takle selv de mest krevende oppvaskoppgavene og sikre at alt fra servise og bestikk til kjøkkenredskaper og kokekar blir skinnende rene og klare til bruk på kortest mulig tid.

Med fokus på energieffektivitet og vannbesparelse, kan du være trygg på at oppvaskløsningene fra oss, ikke bare har en imponerende ytelse, men også bidrar til å redusere driftskostnadene og miljøpåvirkningen.

Uansett om det er behov for en kompakt oppvaskmaskin for en liten kafé eller en omfattende oppvaskløsning for et travelt hotellkjøkken, kan kundene være trygge på at Berg & Dahl har det rette utstyret for jobben. Med vår ekspertise og erfaring innen bransjen, kan vi også tilby skreddersydde råd og løsninger for å møte dine spesifikke behov og krav.

Vaskemaskiner

Berg & Dahl tilbyr et omfattende utvalg av vaskeriløsninger fra Electrolux Professional, en verdensledende produsent av profesjonelt vaskeriutstyr. Electrolux Professional er kjent for sin innovative tilnærming til vasketeknologi og deres produkter er pålitelige og gir enestående resultater.

Med et bredt spekter av frontmatede vaskemaskiner og barriereoppvaskmaskiner, dekker Electrolux Professionals` vaskeriløsninger behovene til alt fra små bedrifter til store institusjoner. Deres maskiner er designet for å håndtere alt fra delikate tekstiler til tungt arbeidstøy, og sikrer en effektiv og skånsom vask uansett type tøy.

Som en autorisert distributør av Electrolux Professional-produkter, tilbyr vi ikke bare det beste utstyret, men også ekspertisen og støtte gjennom hele prosessen – fra planlegging og installasjon til opplæring og vedlikehold. Vårt dedikerte team av fagfolk sørger for at du som kunde, får skreddersydde løsninger som passer deres spesifikke behov og budsjett.

Med vaskeriløsninger fra Electrolux Professional levert av Berg & Dahl, kan din bedrift være trygg på at én har det beste utstyret for å opprettholde et rent, hygienisk og effektivt vaskeri, og dermed sikre optimal drift og fornøyde kunder.

Kontakt oss for spørsmål om utstyr til storkjøkken: